fbpx Ето ги първите скици на новото поколение Hyundai i20 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ето ги първите скици на новото поколение Hyundai i20

 

Hyundai Motor Company пусна първи скици на изцяло новото поколение Hyundai i20, които показват, че ще се отличават с изцяло нов дизайн и ще бъде първият автомобил в Европа, носещ новия дизайнерски език на Hyundai: “Sensous Sportiness”.

Новият дизайн се характеризира с хармония между четири основни елемента: пропорция, архитектура, стил и технология. Целта на новата дизайнерска посока е да внесе инстинктивна красота в автомобилите на Hyundai, създавайки емоционална стойност и придавайки им отличителен вид.
Предварителните изображения показват, че изцяло новият i20 ще има по-спортен и динамичен вид. Каскадната решетка отпред ще се прелива хоризонтално към страните, като води до характерното широко и ниско купе.

Също така уникалният светлинен подпис подчертава ширината и стойката на изцяло новия i20. Удебелената характерна странична линия на каросерията подчертава спортните пропорции и пъргавостта на автомобила. Задната част е допълнена с хоризонтален дизайн на задните светлини, които са свързани със задното стъкло.

Хоризонталните линии, покриващи арматурното табло, са характерни за изцяло новия интериор на i20. За допълнително повишаване на елегантността и естетиката на интериора, новият дигитален клъстер и централната част на таблото се вливат в един основен елемент и разполагат с два 10,25-инчови екрана.

Напълно новият i20 ще бъде представен на автомобилното изложение в Женева през Март 2020 г.