fbpx Феновете на спортния Suzuki GSX-R | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Феновете на спортния Suzuki GSX-R

На 25-ти август 2018 г. планинският курорт Боровец ще бъде домакин на първата по рода си среща на феновете на емблематичния супер спорт байк на SUZUKI GSX-R в България.

Срещата е организирана от група приятели, обединени от любовта си към двуколесния шампион на японския производител.Тяхната цел е на едно място да съберат освен всички фенове на GSX-R, така и своите приятели с мотоциклети от други марки, и заедно да предизвикат вниманието на шофьорите на леки и тежкотоварни автомобили за внимание към движещите се на пътя мотористи. По-рано това лято те поставиха предупредителни табели по пътя София – Боровец, като част от кампанията „Пази моториста!”.

Първата в родната история SUZUKI GSX-R среща ще се проведе в рамките на рок фестивала "Боророк", на чиято сцена ще се качат изпълнителите от D2. Програмата включва също рокабили парти, както и Sexy Moto Wash, а организаторите на срещата са подготвили много изненади и подаръци.

Със своите три десетилетна история и над един милион продадени единици от момента на своята поява SUZUKI GSX-R продължава и днес продължава да вълнува феновете на мотоциклетите със спортен заряд. Мощният му двигател, пъргавото шаси и здравото окачване, облечени в изключително лек и динамичен силует го правят краля на спорт-байковете (The King of Sportbikes).