Фондация Еврика обяви своята годишна награда

 Изпълнителният директор на винарска изба „Катаржина Естейт” Цветелина Николова бе обявена за „Млад мениджър” за 2012. Наградата й бе връчена от фондация Еврика на официална церемония в Националния политехнически музей в София.
Цветелина Николова е изпълнителен директор на винарска изба „Катаржина Естейт”, включваща фирмите „ Полтурист”, „ Катаржина Винеярдс”, Полинвест”,
„ Белица Винеярдс”, Аполония Винеярдс”, „ Полония” , „Уайн България”. Тя и управител на фирмите, обединяващи холдинга за производство и дистрибуция на алкохоли Белведере Груп България. Завършила е бакалавърска степен по политология на френски език и има придобита магистърска степен по МИО от УНСС. Стартира кариерата си през 2001 г. като маркетинг специалист в Red Bull България. От 2003 г. започва работата си в Белведере България като търговски представител, а от 2006 г. до 2011 г. е търговски и маркетинг директор на холдинга.

Наградата "Млад мениджър" се присъжда ежегодно от основаването на Фондация „Еврика” през 1990 година. Конкурсът е за ръководители до 35 години с доказани качества за предприемчивост, комуникативност, аналитично и перспективно мислене, креативност. Сред носителите на приза през годините са: Саша Безуханова, управител на Хюлет Пакард за България; Теодор Милев, управляващ директор на „Майкрософт България”; Теодор Захов, президент на „Спектрум Нет; Христо Илиев, председател на Съвета на директорите на „Адрес България Холдинг”; Павел Езекиев, ръководител на Deutsche Bank в България, Петър Дудоленски, управител на „РЕСБ”; Иван Киров, акционер и изпълнителен директор на „Киров”, Райна Миткова-Тодорова – управител на „ЕОС Матрикс”; Елена Маринова, президент на Мусала Софт.