fbpx Фотоконкурс за язовирите на България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Фотоконкурс за язовирите на България

 
За трета поредна година неправителствените сдружения „Аз обичам водата” и „Българска Асоциация по Водите” организират национален фотоконкурс на тема „Язовирите на България”. Фотоконкурсът е част от инициативата „Международен Воден Мост”се осъществява по случай 22 март – Световен ден на водата.

Темата на фотоконкурса цели да обедини фотографии от красивите българските язовири, пресъздаващи великолепни пейзажи през различните сезони, спомени, представи, моментни състояния с вода, уловени с обектива на фотографа. Освен това ще се съберат и популяризират легенди и истории, свързани с проектирането, строителството и експлоатацията на язовирите, които си заслужава да не бъдат забравяни.

Най-добрите фотографии ще бъдат номинирани от онлайн-публиката и експертно жури и ще се включат в голяма градска изложба, която ще се организира в националния музей „Земята и хората” от 17 до 23 март 2014 г. по случай Световния ден на водата.
Във фотоконкурса имат право да участват фотографии, пряко свързани с темата „Язовирите на България“. Всички участници заявяват желанието си да се включат във фотоконкурса чрез регистрация във формата на сайта www.waterbridge.info, като могат да се включат с до 5 авторски снимки. Краеният срок за участие е 24 февруари 2014 г.