fbpx Френската Biologique Recherche представи новостите в грижата за кожата | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Френската Biologique Recherche представи новостите в грижата за кожата

В атмосферата на красивата ботаническа градина в столицата и нежни балерини под съпровода на арфа, бяха представени новостите в света на френската козметична марка, експерт в персонализираната грижа за кожата – Biologique Recherche. Присъстваха специални гости от Париж, които избраха България за първата си дестинация след пандемията и пазарът, който да научи новостите около марката.

 „Biologique Recherche e родена от страстта към красотата. Нейното начало е поставено още преди 42 години, когато козметичният бизнес не съществуваше такъв, какъвто го познаваме днес. От тогава не сме спирали да се стремим да ставаме все по-добри в това, което правим, да развиваме продуктите и формулите си, за да можем да осигуряваме на клиентите истинска грижа за wellness начин на живот“ – сподели Руперт Шмид, съ-собственик и съ-президент на Biologique Recherche.

Домакин на събитието бяха Весела Куртева и Пламен Танев, официални представители на Biologique Recherche за България. Весела сподели:

„Изключително щастливи сме, че можем да се видим на живо отново след повече от година и половина. За нас е огромна чест и признание за работата ни, че гостите ни от Париж решиха да направят първото си пътуване след локдауна до България и да представят продукти, които ще променят света на грижата за кожата, първо при нас.“

На събитието присъстваха още Арно Диаз директор глобални продажби и Лариса Йоанидис, експорт мениджър в Biologique Recherche, които представиха различните иновации и процеси в подготовката на продуктите.

Една от новостите, която бяха представени на събитието е серумът против подпухналост, създаден с таргетирана грижа за околоочния контур – Liposmose. Той е специално формулиран за крехката зона на околоочния контур. Осигурява трайно решение за всички проблеми в областта и цялостна  ревитализация.

Премиерно за света, гостите бяха информирани за нова грижа при пигментацията на база технологията микронидлинг и още една новост за свръх чувствителна кожа, които предстои да бъдат огласени. Всички продукти ще бъдат официално представени на световния пазар в края на лятото, а серумът Liposmose ще е наличен в България от средата на юли.

Всички гости на събитието получиха специален подарък, растение в затворена екосистема – символ на политиката на марката за устойчиво екологосъобразно развитие.