fbpx HP представя нови, по-икономични принтери | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

HP представя нови, по-икономични принтери

Днес HP представи новата стратегия за печат, която дава възможност за принтиране до 2 пъти повече страници на същата цена, без да прави компромис с качеството. Най-голямата технологична компания в света обяви обновеното си портфолио от мастиленоструйни принтери. Всичко това се случи на откриването на безплатния копирен център, чиито посетители могат да се уверят в качествата и възможностите за печат на новите продукти на HP.

HP е първата компания, която представи серията Ink Advantage, позволяваща на потребителите да печатат до два пъти повече страници на същата цена с най-широката гама в България. Новата линия мастиленоструйни принтери на HP Deskjet Ink Advantage е обогатена с нови функции и по-високи скорости на печа. Същевременно предлага различна ценови предложения за задоволяване разнообразните нужди на клиентите от домашните потребители до малкия и среден бизнес.
Новите модели притежават функция за сканиране към е-мейл адрес и пестят хартия с автоматичния двустранен печат. Създава устойчиви на избледняване и вода снимки и документи. За бизнес потребителите интерес ще представлява спестяване на до 40% от консумираната енергия с планиран режим за включване и изключване на устройството.