fbpx Иморент България променя името си | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Иморент България променя името си

Erste Group Immorent (EGI) е новата организация, която обединява всички услуги в сферата на недвижимите имоти на Immorent AG, Erste Group Bank AG и техните дъщерни дружества в ЦИЕ/ЮИЕ. Новата структура предоставя на своите клиенти възможността за „пазаруване от един щанд” (one-stop-shopping), покриваща пълния диапазон на стойностната верига при търговски, жилищни и общински проекти: кредитиране, лизинг, инвестиции, развитие на проекти, строителни услуги, както и инфраструктурни проекти. Това осигурява на инвеститорите, бизнеса и местната власт цялостна гама от услуги и експерти в областта на недвижимите имоти от един единствен център. Новата управленска структура, наречена “Erste Group Immorent”, функционира от 1 януари 2011.

Светослав Делчев, управител на Ерсте Груп Иморент за България, обяснява новата структура: "Чрез сливането на бизнес дейностите на Immorent и Erste Group ние увеличаваме максимално взаимодействието на нашите компании при обслужване на клиентите ни и така можем да предоставим експертните си знания за имотни и инфраструктурни проекти от един единствен източник – от кредитиране и лизинг до развитие на проекта. Нашите клиенти печелят допълнителни услуги от строителството до пълната реализация на проекта. Убедени сме, че нашата нова структура предлага на клиентите ни съвети и подкрепа от най-висока класа.”

Ерсте Груп Иморент България ЕООД е създадено през 2004 г. като Иморент България ЕООД. Новото наименование на дружеството е валидно от 5.01.2011 г. Компанията е водеща в сферата на лизинга на недвижими имоти в България. Новата и разширена структура на Erste Group Immorent улеснява допълнително възможностите за финансиране на недвижими имоти. В България фокусът на Erste Group Immorent е насочен към финансиране на търговски и логистични проекти, както и към проектно развитие.

Новият диапазон от бизнес дейности на Erste Group Immorent обхваща и дейностите на Erste Group за публичния сектор. По този начин се събират заедно всички инфраструктурни знания, осигуряват се възможно най-точните съвети, индивидуално създадени финансови решения и допълващи услуги. Включен е и екип от международни ПЧП специалисти за различните проекти в региона.