fbpx Иновативни и икономични варианти за мебелния бизнес – изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2010 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Иновативни и икономични варианти за мебелния бизнес – изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2010

Иновативни и икономични варианти за мебелния бизнес – изложение ТЕХНОМЕБЕЛ 2010

От 23 до 27 март 2010 г. в Интер Експо Център – София, ще се проведе най-голямата в България специализирана изложба за материали, машини и оборудване за дървопреработване и мебелно производство ТЕХНОМЕБЕЛ. Участие в изложението имат компании от страната и редица други държави - Германия, Италия, Турция, Гърция, Дания, Швеция, Испания и др.

Съвременни и икономични машини и оборудване, универсални и специализирани инструменти и друга техника за обработка на дървесина и производство на мебели ще подскажат на предприемачите от бранша как да укрепят и разгърнат своя бизнес. Изборът е богат - от разкрояващи и пробивни машини, до роботи за фината довършителна обработка на мебелите.
Технологичното обновление на производството е задача, която стои пред малките и средните компании от бранша. И тук изложението предлага множество решения - от ефективните системи за изгаряне на дървесни отпадъци и използването на топлинната енергия от преработката им, до модерната технология за импрегниране на дървени конструкции с водоотблъскваща добавка.
Участниците в ТЕХНОМЕБЕЛ ще предложат на своите клиенти и партньори широка гама материали, детайли, обков, различни механизми и аксесоари, които гарантират бързи решения, високо качество, оригинален дизайн и функционалност на мебелната продукция.

На 24 и 25 март ще се проведе Национален горскостопански семинар и ще бъдат връчени наградите “За най-добра лесовъдска практика 2009” и “Най-добър горски предприемач – фирма на 2009 година”.
По време на ТЕХНОМЕБЕЛ за втора поредна година ще се проведе специализираният салон за лесовъдство, горска техника и технологии ТЕХНОФОРЕСТ.

За повече информация: www.technomebel.bg