fbpx Internet Explorer 9 Release candidate вече е достъпен за всички потребители | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Internet Explorer 9 Release candidate вече е достъпен за всички потребители

Internet Explorer 9 Release candidate вече е достъпен за всички потребители. Бета версията на продукта е най-бързо приетият браузър на Майкрософт за всички времена и до момента има повече от 25 милиона сваляния. Благодарение на обратната връзка на милиони потребители, бе изграден и Internet Explorer 9 Release candidate. Подобренията са в начина на работа, в надежността, нови интерфейс добавки и поддръжка на нови стандарти. Основната цел в разработката е Internet Explorer 9 да бъде бърз браузър с изчистена визия, да доставя мигновено и сигурно съдържанието на сайтовете, които потребителите разглеждат. Internet Explorer 9 RC е 35% по-бърз от бета версията на IE9.
Новост в Internet Explorer 9 RC е така наречения Tracking protection. Този нов механизъм защитава потребителя срещу много форми на онлайн проследяване, а Tracking Protection Lists дава възможност на хората да контролират кои сайтове и трети страни могат да проследяват тяхната активност и сърфиране, докато са онлайн.