fbpx Емоционалното ниво на персонала е от изключителна важност | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Емоционалното ниво на персонала е от изключителна важност

„Силата на допълнителните продажби” бе мотото на еднодневен семинар в София. С емоционалния старт започна събитието, тъй като Адриан Барбу – основният гост лектор, който започна по нестандартен начин своята лекция – всеки участник прегърна и подари усмивка на седящия до него.
Семинарът бе организиран от „Фейс Оф България” ЕООД – специализирана компания за услугата „таен клиент” и „Експо Евентс”, с цел представяне на ефективни концепции за мотивиране на персонала, измерване на емоционалното ниво на служителите, както и силата на допълнителните продажби.
Огромен интерес предизвика представянето на тестове за измерване емоционалното ниво на служителите, чрез които всяка компания може реално да повиши ефективността на персонала. Адриан Барбу, собственик на румънската компания “The Consultants”, грабна вниманието на присъстващите с примери от работата му с международно признати компании и включи гостите на семинара в дискусии за ключови техники при продажби и мотивиране на персонала. Приятна изненада беше подаръкът, който лекторът направи на гостите – безплатни емоционални тестове и анализ за всеки от присъстващите над 60 топ мениджъра в залата, както и за всички техни колеги.