fbpx ISSA 3 на FOREO e първата в света силиконова звукова четка за зъби | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

ISSA 3 на FOREO e първата в света силиконова звукова четка за зъби

Първата в света силиконова звукова четка за зъби за цялостна 4 в 1 грижа е факт. Тя е създадена от Шведската компания за красота FOREO и за зъбите, езика, бузите и венците. Това ново решение при оралната грижа е революция, невиждана през последните 70 години в тази категория в козметичната индустрия, което завинаги ще промени начина, по който миете зъбите си!

С ISSA 3 шведската марка има амбицията да подобри не само оралната хигиена, но и потребителските навици и познания.

Миенето на зъбите два пъти дневно в продължение на две минути предотвратява натрупването на бактерии в устата, като по този начин намалява риска от заразяване с пародонтоза, което може да увеличи шансовете за развитие на сърдечно-съдови заболявания, артрит и пневмония, докато неадекватната грижа за устната кухина не само ще ви направи уязвими за всякакви стоматологични проблеми, но според последните открития това може да повлияе пряко върху качеството и продължителността на живота.

Ако искате да знаете колко дълго бихте могли да живеете, пребройте зъбите си!

Според международно проучване броят им пряко влияе на продължителността на живота. Данните от него показват, че тези, които имат 20 или повече зъби до 70-годишна възраст, са със значително по-голям шанс да живеят по-дълго от тези с по-малко от 20 зъба.

Друго проучване сочи, че през 1968 г. 37% от британското население изобщо няма естествени зъби, докато през 2015 г. тази статистика е спаднала до 6%. Интересното е, че средната продължителност на живота се е увеличила от 73 през 1968 г. на 81 г. през 2015 г. Не е изненадващо, че здравето на устната кухина се отразява на здравето на цялото ни тяло и неговите показатели, като състоянието на венците, е свързано с голям брой сериозни проблеми като инсулти, инфаркти, сърдечни заболявания, диабет, деменция и дори усложнения по време на бременност.

ISSA 3 е 10 000 пъти по-хигиенична от найлоновите четки с четина, разполага с 11 000 T-звукови пулсации в минута с два пъти по-силна иновативна, хибридна глава на четката, която прави измиването на зъбите още по-ергономично и позволява да миенето с лекота, използвайки естествени ръчни движения, като същевременно осигурява превъзходни резултати, несравними с електрическите модели.

Тази четка е препоръчана от стоматологичните експерти, заради нейните клинично доказани страхотни резултати: 140% подобрение на състоянието на устната хигиена и премахване на 30% повече плака от ръчната четка за зъби, като по този начин се намаляват шансовете за развитие на гингивит. ISSA 3 работи безупречно 365 дни с едно USB зареждане, което я прави идеален спътник, където и да пътувате. Най-новото звуково изобретение на FOREO се бори с плаката, но е внимателно към венците и портфейла ви.

Цената е 169 долара.