fbpx Излезе новият хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС, сезон Лято 2017 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе новият хартиен брой на сп. Твоят БИЗНЕС, сезон Лято 2017

Въпреки динамичното и все по-технологично време, в което живеем, хората са тези, които правят всяка една стъпка напред. Те са основният капитал на всеки един бизнес и колкото повече вниманието е насочено към него, толкова повече фирмите ще бъдат по-успешни.

Ето и някои от основните статии в броя:

- Човешкият фактор и сляпото петно на организациите, от Мария Харизанова.
- Мотивацията на служителите е ключът към успеха на компанията, от Милена Димитрова. Един от най-важните въпроси, които всеки собственик на бизнес трябва да си задава ежедневно е „Какво още мога да направя, за да се чувстват по-добре моите служители?“.
- Бърнаут синдромът или един от рисковете за човешкия капитал, от Филипа Велкова
- (За)дръжте таланта!“, от Кристиан Георгиев. Хората с потенциал или така наречените „таланти“ са най-ценният човешки капитал за всяка компания. Един типичен проблем е, че тъкмо ги идентифицирате и те вземат и напуснат.
- H2H подход в технологичния бизнес. Мисията възможна! От Лина Пеева

Заедно с това ще може да прочетете и изключително интересните и практически ориентирани статии, свързани със съвременния маркетинг, социалните мрежи и нашето присъствие там, изграждането на позитивен работодателски бранд, с автори Борил Богоев и Иво Илиев, Етиен Янев.

В рубриката ни „Компании” ви срещаме с Павлина Цветанова и новосъздадения от нея Център за професионално обучение (ЦПО), Здравко Минчев от сладкарници „Неделя”, Кристиян Рота, президент на „Перно Рикар“ за Европа, Средния Изток и Африка.

Още интересни теми може да намерите в новия брой, което вече е на пазара (в пунктовете Inmedio, магазини Кауфланд, бензиностанции)