fbpx Излезе от печат новият брой на списанието, с който отбелязваме 15 години! | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе от печат новият брой на списанието, с който отбелязваме 15 години!

Излезе от печат новият брой на списанието, с който отбелязваме 15 години!

Скъпи приятели, с този брой отбелязваме 15-тата година от създаването на нашето списание!

15 успешни и много интересни години, които извървяхме заедно с много от вас и ви благодарим, че ни вярвате, учите, напътствате, за да намираме вярната посока на бизнеса!

Когато започнахме преди 15 години, темата на втория ни брой беше "Мобилен офис" и тогава звучеше като утопия, как някой може да управлява бизнеса си извън офиса.
Днес темата на новият ни брой, който вече излезе, е "Интернет на нещата" (IoT) - не е фантастика, а реалност, която "умно" вече е до нас. Как IoT повлиява на бизнеса и какви са ползите?

Ще откриете страхотни статии на Нели Вачева за милиардите, които се генерират от IoT, Анастас Шопов разказва как бизнесът да се възползва от тях, Бранимир Николов ни въвежда в конкретните ползи, защо „Интернет на нещата“ естествено развитие на системите за управление на бизнеса разказват от Team VISION Bulgaria, как IoT навлиза в логистиката и здравеопазването, можем ли да защитим обаче личното си пространство в дигиталното време представя адв. Весела Кабатлийска

Етиен Янев ни разкрива тайните на успешната презентация, а Диана Господинова как да изградим перфектното ежедневие. Непременно трябва да прочетете и статията на Силвия Куманова от Somenso - център за социално здраве за съвременните технологии, които се променят толкова бързо, че е почти невъзможно да се адаптираме и да започнем да използваме новите неща пълноценно. Станимира Ковачева разказва повече за един от стълбовете на съвременния бизнес - Employer branding. Разказваме и за дигиталното време на банките.
Търсете в пунктове Inmedio и в бензиностанции. Приятно четене!