fbpx Jaguar, Range и Land Rover в София с нов луксозен дом в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Jaguar, Range и Land Rover в София с нов луксозен дом в София

Мото-Пфое официално откри изцяло обновеният автосалон на едни от най-престижните брандове в премиум сегмента – Jaguar, Range Rover и Land Rover. Шоурумът отговаря на най-новите стандарти на британските марки. Според специалисти автосалонът е един от най-луксозните и модерни в цяла Европа. Той е оборудван с най-актуалните мултимедийни системи за конфигуриране на автомобили с touch screen система и е готов да посрещне и най-взискателните клиенти.
Новият шоурум се простира на площ от 465 кв.м. Обзаведен е с премиум продукти на водещи международни производители на мебели и осветление. Меката и стилна кожена тапицерия на зоната за клиенти е специална доставка от фирма VITMA, известна в целия свят със свръх качествените си материали. Иновативното осветление, адаптирано за показване на автомобили, е доставено от Artemide, а модерните технологии са изработени от Vizona. В центъра на салона е обособена специална зона, в която се акцентира върху най-хитовите модели на трите британски бранда. За допълнителното им удобство, уют и спокойствие се грижат последно поколение вентилационни и отоплителни системи, отговарящи на всички високоенергийни стандарти.
Изцяло обновеният автосалон на Jaguar, Range Rover и Land Rover е инвестиция на Мото-Пфое в чест на 20-годишния юбилей на компанията.
Забележително е, че за първите 4 месеца на годината продажбите на всяка една от трите марки са се повишили със 100%.