Opel представя цялата си лекотоварна гама

Opel представя цялата си лекотоварна гама

Opel представи в София лекотоварната си гама, която бележи значително увеличаване на пазарните дялове и регистрации в Европа от началото на годината.

Настоящата гама от „работници“ за бизнеса се състои от новия малки градски Corsa Van, Opel Combo, новия средноразмерен мултифункционален Vivaro и големия Movano, предлаган в огромно разнообразие от версии. С над 330 заводски варианта и още много други предлагани от препоръчвани от Opel фирми за трансформации, клиентите разполагат с продукти за всякакви нужди с категориите с общо допустимо тегло до 4.5 тона.

За бизнес клиентите особен интерес представлява новият Opel Corsa Van с икономичния двигател 1.3 CDTI ecoFlex и по-голям товарен капацитет от този на предишния модел. Пъргавият ван за градски доставки, базиран на новата Corsa с три врати, съчетава комфорта, сигурността и динамиката на лек автомобил с транспортния капацитет на малък лекотоварен фургон. В интериора, 7-инчовият чувствителен на докосване цветен дисплей на предлаганата допълнително инфоразвлекателна система IntelliLink е разположен на централната конзола. Голямото товарно пространство с равен под предлага полезен обем от 920 литра и максимално допустим полезен товар от 571 килограма. Освен горният супер икономичен мотор гамата включва 1.4-литрови бензинови двигатели и 1.3-литрови дизелови агрегати с мощност в диапазона от 70 дo 95 к.с.

Последното поколение Combo поставя нови стандарти в европейския Van-B сегмент с широкия избор от версии на модела, високотехнологични задвижващи агрегати и функционалност, която е една от най-добрите в класа.

Голямата моделна гама включва 108 варианти и задоволява широк диапазон от нужди – от производствени и търговски до мултифункционалните изисквания за едно семейство и възможности за почивка. Версията фургон и петместните пътнически версии се предлагат с късо 2755 мм или с дълго 3105 мм междуосие. За всички версии фургон вече се предлага висок покрив, с който е оборудвана и седемместната версия с късо междуосие. Последната гама на модела включва допълнително нов вариант фургон: най-голямото Combo, което съчетава дълго междуосие с висок покрив. Полезният товар е до 1,000 кг, включително водача, товарен обем от максимум 5.4 m3 и ниско ниво на товарния праг. Иновативното независимо окачване на Combo Bi-Link осигурява оптимален комфорт и подобрена управляемост.

Новост за марката е, че от 1 октомври всички модели в гамата лекотоварни се предлагат с 5 години гаранция. 

 

Facebook коментари