fbpx Световна премиера за второто поколение Insignia на салона в Женева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Световна премиера за второто поколение Insignia на салона в Женева

Световна премиера за второто поколение Insignia на салона в Женева

 

Второ поколение на модела Insignia се очкава да бъде една от звездите на автомобилното изложение в Женева, което започва на 7-ми март. Моделът следва динамичния пример на големите спортни купета, демонстрира безкомпромисен вътрешен простор благодарение на новата конструктивна архитектура и предлага отлично равнище на безопасност.

Моделът следва динамичния пример на големите спортни купета, демонстрира безкомпромисен вътрешен простор благодарение на новата конструктивна архитектура и предлага отлично равнище на безопасност. Insignia е пълен с високотехнологични решения като матрични предни светлини Оpel IntelliLux LED®, електронни системи за подпомагане на водача, head up дисплей, отлична свързаност с интеграция на смартфон функциите, която вече предлага още едно ново удобство на Opel OnStar – личният асистент (Personal Assistant), който дава възможност на пътуващите в Insignia да правят хотелски резервации, както и да търсят подходящи места за паркиране с помощта на служител на системата OnStar.

 

Флагманът е първият модел на Opel, който се предлага с осемстепенна автоматична трансмисия, 360° панорамна камера и интелигентна система за двойно предаване с функция „torque vectoring” за насочване на въртящия момент. Теглото е намалено с до 200 килограма. 
И двата нови автомобила, чиито дебют на автомобилното изложение в Женева предстои - Insignia Grand Sport и Insignia Sports Tourer, са основни играчи  в продуктовата офанзива на Opel „7 през 17”, която ще включи премиерите на седем нови модела в рамките на настоящата година.

 

Facebook коментари