fbpx Новото BMW X1 демострира качества по време на роудшоу в София и Варна | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новото BMW X1 демострира качества по време на роудшоу в София и Варна

Новото BMW X1 демострира качества по време на роудшоу в София и Варна

етикети

Като част от международна обиколка Generation X или Поколение Х, новото BMW X1 e в България в следващите четири дни. Роудшоуто цели да демонстрира възможностите, характера и оборудването на най-новия член на семейството BMW X . Цялата гама модификации на новото BMW X1 може да бъде тествана в рамките на живописен маршрут и на специално изграден комплекс от рампи, които симулират специфични предизвикателства. Така водачите могат да се запознаят с предимствата на системата за задвижване на четирите колела BMW xDrive, и множеството системи за подпомагане на водача, които се предлагат за модела.

В унисон с динамичния характер на BMW Х1, в рамките на събитието, се провеждат и атрактивни демонстрации на trial bike BT Sofia team. Партньори на Generation X са Red Bull, които се грижат за музиката, настроението и енергията на гостите и HEAD, които показват последна колекция ски и ски екипировка, чест спътник в пътуванията на клиентите на BMW X1.

Събитието се провежда в София от 25 до 28 февруари на паркинга на кино Арена Младост и на 12-и и 13-и март на Морска гара Варна от 10:00 до 18:00 часа.

Новото BMW X1 e второ поколение на основателя на нов сегмент Sports Activity Vehicle в премиум компактния сегмент. Интериорът предлага значително повече място за пътниците и техния багаж, най-модерна премиум атмосфера и иновативна функционалност. Четирицилиндровите двигатели от най-новото поколение агрегати на BMW Group, оптимизираното по отношение на ефективността изпълнение на интелигентното двойно задвижване BMW xDrive и новоразработеното окачване осигуряват осезаемо повишаване на спортния дух и комфорта, както и оптимизиране на разхода на гориво и емисиите с до 17 % спрямо съответните модели от предишното поколение. За изключителната позиция на новото BMW X1 спрямо конкурентите допринасят и изключителната динамика на управлението и ефективността, както и множеството иновативни опции на оборудването. Като опция се предлагат Full LED фарове, Динамичен контрол на амортисьорите, BMW Head-Up дисплей и системата Асистент за шофиране Plus.