fbpx "Кантек" представи най-новата печатна машина на Canon | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

"Кантек" представи най-новата печатна машина на Canon

етикети

Официалният представител на Canon у нас Cantek представи новата серия принтери на марката imagePRESS C910. Тя е предназначена да посрещне нуждите на както на големи печатници, фирми, които имат повече печатни материали, а така също и на малки и средни предприятия, които се нуждаят от производството на редица висококачествени и персонализирани маркетингови материали.

Въз основа на успеха на своя предшественик, серията imagePRESS C850, тази подобрена гама предлага високопроизводителна професионална технология за печат, свързана с платформата imagePRESS, като същевременно осигурява по-висока производителност и по-широк обхват на приложенията.

Серията от тонери се състои от три модела - imagePRESS C910, C810 и C710 - предлагащи водещи на пазара скорости съответно до 90ppm, 80ppm и 70ppm. Гамата е проектирата за месечни обеми на производство до 500 000 страници формат А4, а общата производителност е оптимизирана с минимални интервали на обслужване.  Интуитивният интерфейс и лесната употреба на принтерите ги правят подходящи за всички клиенти, включително тези, които нямат опит в управлението на цветовете или довършителни работи.

Предоставяйки на клиентите възможност да работят с по-широк каталог от медии до 350gsm, както и голямо разнообразие от текстурирани субстрати, новата серия поддържа разнообразна гама от печатни приложения. Устройствата са в състояние да произвеждат банери до 1300 мм, почти двойно по-дълги от предишната.  Заедно с това портфолиото вече може да предложи от печат на корици за книги до плакати е четирикратно сгънати листовки. 

Първата доставена машина у нас беше предоставена официално на нейния собственик - столичната печатница "Дедракс".