fbpx Катаржина Естейт триумфира със злато в Китай | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Катаржина Естейт триумфира със злато в Китай

Безпрецедентен успех за Катаржина Естейт в един от най-големите и престижни винени конкурси в света - China Wine & Spirits Awards Best Value 2022. Всичките шест вина, изпратени за оценка, се завърнаха в България със златни медали, а двоен златен медал и трофея  "Българско вино на годината" (Best Bulgarian Wine of the Year) получи Question Mark Gold 2017.

Contemplations Merlot & Malbec 2020, Encore Syrah 2019, Katarzyna Reserve 2016, The Estate Cabernet Franc 2020, The Estate Chardonnay 2020 получиха златни отличия.

Вината, наградени с медали на този конкурс, веднага привличат вниманието на дистрибутори и клиенти и това е доказателство за техните качества. CWSA  ( China Wine& Spirits Awards) e най-големия и престижен конкурс за вино и спиртни напитки в Китай и Хонг Конг. Съдиите на конкурса са с висок професионализъм и оценката, която дават за дегустирани вина, до голяма степен влияе на търсенето сред потребителите на този огромен бързоразвиващ се пазар.

 „Тези медали допринасят за имиджа и популярността на нашите вина по света. Такива успехи изграждат доверие в нашите международни клиенти и партньори и играят съществена роля за увеличаването на експорта на Катаржина Естейт “, споделя Андрей Христов, административен и експорт директор на избата.

 Блестящото представяне China Wine & Spirits Awards 2022 е поредното признание за Катаржина Естейт и българското вино.