fbpx Катаржина Естейт завоюва сериозно отличие | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Катаржина Естейт завоюва сериозно отличие

Катаржина Естейт завоюва сериозно отличие

 

Катаржина Естейт отбеляза най-доброто си представяне до този момент на един от най-силно конкурентните винени конкурси Decanter World Wine Awards 2017. Със златен медал бе наградено “10 Harvest”,  Merlot 2015 и това е единственият златен медал за България тази година. С производството на този винен еликсир Катаржина Естейт бележи юбилейната си десета реколта, която е и най-добра до този момент от създаването на избата.

Златното отличие е с огромна значимост за избата, тъй като Decanter има славата на най-трудния винен конкурс. Виненото състезание се провежда в Лондон и се счита за едно от най-престижните в света. Вината се оценяват от най-добрите дегустатори от цял свят, включително Masters of Wine и Master Sommelier (най-високите титли във виненото и сомелиерско образование).

Вината преминават през изцяло „сляпа” дегустация и класификация според региона и цената. 

Със сребърен медал е наградено “La Verite” 2015, а бронз получиха едни от най-знаковите вина на Катаржина Естейт  - “Encore Malbec” и “Encore Syrah”2015г. С етикет „препоръчано вино“ може да се похвали Katarzyna, Question Mark 2012.