fbpx KIA и Subaru се превръщат в мобилен офис | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

KIA и Subaru се превръщат в мобилен офис

Автомобилите КИА и Субару се превръщат в мобилен офис или дом с качествена интернет връзка. Всеки техен клиент получава безплатна услуга - сигурен и бърз достъп дo глобалната мрежа от VIVACOM. Независимо къде се намират потребителите и какво устройство използват, с 3G мрежата на VIVACOM имат свободата да са свързани с интернет, навсякъде и по всяко време.

Всеки модел на марките е оборудван с MiFi портативно безжично устройство. Името е съчетание от думите Mobile и WiFi – MiFi, преносим 3G WiFi hotspot с включен рутер, към който могат да се свържат устройства имащи вграден WiFi модул. Безжичният достъп през MiFi устройството позволява използва-нето му от няколко човека по едно и също време. Лесно може към него да се свържат телефон, мобилен компютър, таблет или друго мобилно устройство. Предимството на MiFi в сравнение с обикновен рутер е, че работи с 3G мрежи за връзка с интернет.

Устройството е проектирано за работа в автомобили, като обхватът на безжичния MiFi модем е до около 10 метра на закрито и над 30 метра на открито. Благодарение на компактните си размери, MiFi е лесно преносим. Устройството разполага с батерия, която в режим на standby издържа до 40 часа, а при пълно натоварване до около 4 часа. Сигурността на достъп до мрежата е гарантирана, посредством персонална парола за достъп за всеки автомобил.