fbpx 80 нови Volkswagen Golf Variant на метан за ОК Супертранс АД | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

80 нови Volkswagen Golf Variant на метан за ОК Супертранс АД

Ключовете от първата партида нови таксиметрови автомобили Volkswagen Golf Variant 1.5 TGI получи изпълнителния директор на ОК Супертранс АД Людмил Лазаров.

Компанията разширява автопарка си с поредните 80 чисто нови автомобили Volkswagen Golf. Модификацията Variant Comfortline 1.5 TGI със 130 к.с. е с фабрично оптимизиран за работа на метан двигател. Това гарантира завидна икономичност от 3,6 кг/100 км, както и ниски нива на отделяни вредни емисии – от 99 г/км. Изборът на Golf Variant на метан е още една стъпка за подобряване на качеството на въздуха в столицата и осигуряване на екологичен транспорт.

За повече удобство, флотата от Golf Variant е оборудвана с автоматична 7-степенна DSG трансмисия. В нивото Comfortline, моделът предлага богато стандартно оборудване и багажно пространство от 424 л до 1439 л. Golf Variant e серийно оборудван с пълен набор въздушни възглавници, множество асистенти за сигурност и интелигентни системи за подпомагане на водача, които гарантират повишен комфорт на шофиране и спомагат за справяне в критични ситуации. Всичко това, заедно с голямото практично вътрешно пространство, осигурява значително удобство и сигурност за пътниците и водача.
ОК Супертранс е единственият оторизиран таксиметров превозвач, обслужващ двата терминала на Аерогара София и Централна Автогара-София, където има и собствени офиси.

На снимката: Бранд мениджърът на Volkswagen леки автомобили към Порше БГ Нестор Несторов (вдясно) връчва ключовете на новите автомобили