fbpx Къмпинг и караванинг експо 2021 с атрактивни предложения за активен туризъм | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Къмпинг и караванинг експо 2021 с атрактивни предложения за активен туризъм

Премиери на нови модели ваканционни превозни средства, туристически автомобили, мотоциклети, палатки, къмпинг оборудване и аксесоари очакват посетителите на най-голямото събитие за годината в сферата на къмпинга, караванинга и аутдора в България.

„Къмпинг и караванинг експо” 2021 ще се проведе от 14 до 16 май на паркинга на столичния хипермаркет „Метро” на бул. Цариградско шосе. Тазгодишното пролетно издание за първи път ще бъде с продължителност от три дни и ще се проведе на рекордно голяма площ – 4000 кв. м.

Участие ще вземат над 40 изложители от България и Турция, които ще представят на живо последните тенденции в бранша и ще осигурят за посетителите на място много атрактивни оферти и отстъпки за повечето от представените на изложението експонати и продукти – кемпери, каравани, автомобили, мотоциклети, велосипеди, палатки, дрехи и специализирано оборудване и аксесоари за къмпингуване и активен отдих сред природата.

Организаторите на „Къмпинг и караванинг експо” 2021 са подготвили много изненади за посетителите. Гостите на изложението ще могат да вземат участие в томбола с голяма награда - безплатен уикенд с кемпер в желана от тях дестинация. Необходимо е само всеки посетител на събитието да попълни и пусне талон за участие в томболата.

Къмпинг и караванинг експо 2021 „отваря врати“ за най-новото в света на къмпинг туризма абсолютно безплатно за българската публика. Посетителите на изложението ще имат уникалната възможност да видят много премиери за нашия пазар. Ето и някои от тях:

Volkswagen лекотоварни автомобили ще демонстрират петото поколение на изключително успешния модел Caddy с произведени до момента 3 млн. броя. На Къмпинг и караванинг експо 2021 ще дебютира дългата версия на семейния ван с още повече пространство за приключения.

Дългата версия на Volkswagen Grand California 680 ще направи дебют пред българската публика на изложението. Най-големият брат в семейството на кемперите на Volkswagen – Grand California предлага комфортен дом на четири колела с повече пространство, повече удобства и повече свобода. На тазгодишното изложение ще бъде представен в 2 версии.

От Honda ще представят за първи път у нас хибридният модел Honda CR-V e:HEV с ниво на оборудване Sport Line. Абсолютната премиера за страната ни ще бъдат мотоциклетите Honda Forza с кубатура от 125 до 750 куб. см.

Subaru участва на изложението Къмпинг и караванинг експо 2021 за поредна година. В тазгодишното пролетно издание ще представи за първи път пред българската публика новия Subaru Outback. Новото шесто поколение Subaru Outback e най-безопасния, просторен, ефективен, усъвършенстван и изискан Outback, създаван някога.

На изложението ще бъдат представени и актуални модели автомобили на Isuzu, Dodge, Ram и Peugeot.

Camperisimo ще покажат 5 нови модела кемпери за първи път пред масовата публика у нас. 

На щанда на Кемпер център Hymer Bulgaria посетителите на изложението ще могат да разгледат два от най-новите модели на реномираната немска марка на шасита Mercedes-Benz. 

Още един дебют за България е караваната Hobby De Luxe Edition 560 KMFe модел 2021 г. Един съвременен прочит на едно от най-предпочитаните и утвърдени вътрешни разпределения за семейни почивки.

На щанда на организаторите от Camping.bg, всеки посетител ще може да получи безплатно копие от новото издание на Къмпинг пътеводител на България. Той съдържа информация за 34 подбрани къмпинга, разделени в 7 маршрута, с над 120 туристически атракции.