fbpx Когато действието на екрана продължава върху стената | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Когато действието на екрана продължава върху стената

Когато действието на екрана продължава върху стената

Премиерно в България бе представен технологичното постижение телевизора Philips AmbiLux с технологията Ambilight. Тя използва светодиоди, които пресъздават цветовете на екрана, излъчвайки меко сияние на светлина около телевизора. По този начин се създава по-поглъщащо изживяване чрез разширяване на картината.

AmbiLux усъвършенства зрителското преживяване, превръщайки се в най-добрата разработка на компанията. Вместо LED светлини, прецизната технология използва девет миниатюрни проектори, позиционирани върху задната част на телевизора. Те проектират на стената около телевизора цветовете, движението и образа от картината с превъзходна яснота, яркост и контраст. По този начин действието на екрана продължава върху стената зад телевизора не само като светлина, но и като реални лица, предмети и изображения.

Моделът смарт телевизор Philips AmbiLux 65PUS8901 е най-усъвършенстваният продукт на марката досега, който съчетава двете технологии и разполага със свръх тънка рамка и стойка Bladewire. 65-инчовият модел е с най-новата версия на операционната система Android™ и разделителна способност 4K UHD, а благодарение на AmbiLux създава ореол от движение около екрана в различни режими. Extreme и Tunnel са най-подходящи за интензивен гейминг, а нежният Dome ефект приляга най-вече за гледане на телевизия.

Светлинните ефекти могат да бъдат допълнително персонализирани чрез мобилен телефон, свързан към същата wi-fi мрежа. Приложението на Philips Hue дава възможност за свързано осветление в дома, пренасяйки светлинните ефекти и върху останалите осветителни тела.

Поради големите размери (за момента само 65-инча) и нуждата от голяма стена на, която да бъде монтиран телевизорът ще има специфична група клиенти, най-вече в България, които имат достатъчно големи жилища, в които да монтират новото технологично постижение. Цената за нашия пазар е 10 хил. лв. заедно с монтажа и специална дървена кутия, в която се пренася. 

Facebook коментари