fbpx Конкурсът за социална реклама ще търси креативни натури | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Конкурсът за социална реклама ще търси креативни натури

Стартира конкурсът за социална реклама „РЕкламация” 2012, който ще търси креативни решения по темата „свръхконсумация”. Проектите (плакатите) могат да включат широк набор от теми, имащи отношение към опазването на природата.

 

 

Авторските проекти могат да се изпращат до 7 септември 2012 на reklamacia@gmail.com във формат, годен за печат (jpg или psd). Изложба с участващите в конкурса проекти ще бъде открита на 17 септември 2012 от 18.00 часа в галерията на СУ „Св. Климент Охридски” в Ректората.
Най-добрите социални реклами ще бъдат поставени в софийското метро. Наградените ще получат абонамент и ще бъдат отпечатани в списанията “SIGNCAFE” и „ОСЕМ”. Част от рекламите ще бъдат отпечатани като картички, а участниците ще получат специални грамоти от организаторите и от партньорите от WWF – България.
Тази година конкурсът е отворен за всички креативни натури с чувствителност към обществените проблеми от глобален и локален мащаб, без ограничение във възрастта и професията. Няма ограничения и в броя на изпращаните материали. Необходимо е те да са авторски и да не са реализирани до този момент.