fbpx Круизната компания Celestyal Cruises с фокус към българския пазар през 2022 г. | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Круизната компания Celestyal Cruises с фокус към българския пазар през 2022 г.

Експертите в круизните пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие, обявиха старта на сезон 2022 (от 18 април), като специално внимание ще бъде обърнато на българския пазар. Круизната линия, носител на редица награди и превърнала се в избор №1 за пътувания в региона, поставя България във фокуса си като ключов пазар за новия сезон.

Лесли Пиден, главен търговски директор на Celestyal Cruises

„Много сме щастливи да бъдем тук днес в София и да представим нашата компания, която е посланик на гръцкия круиз. За нас България е важен пазар, тъй като имаме два страхотни седемнощни круизи „Идилична Егея“ от края на април до октомври, които дебаркират с престой в историческия град Солун, обект на световното наследство на ЮНЕСКО, известен още и като „гастрономически рай“. Солун осигурява лесен достъп до пазарите на Балканите, тъй като е много близо и спомага за леснодостъпно автентично изживяване на невероятните гръцки острови.

Тази есен, през октомври и ноември ще върнем нашия „Еклектичен“ маршрут, който ще включва спирка в Солун, както и включва друга нова дестинация: Кавала – северният, вековен гръцки пристанищен град на Тракийско море, често наричан „син град” поради кристалночистите си крайбрежни води и легендарната живописна гледка към морето.“, разказа Лесли Пиден, главен търговски директор на Celestyal Cruises

All-inclusive изживяване за всеки вкус и възраст

Celestyal Cruises са предпочитан избор на българските туристи за пътувания по море заради най-атрактивните дестинации в Гърция, като Санторини, Миконос и Крит, както и до някои по-малко познати скрити бижута на Средиземноморието, като живописния остров Милос и пропития с история Патмос.

Celestyal привлича и достъпната цена и съотношението цена/качество – без скрити пътни разходи, тъй като всичко е включено в цената (храна, напитки, 2 екскурзии и развлечения на борда).

Круизната линия е специализирана в този регион на Средиземноморието и пътуващите с нея имат възможност да се потопят в автентичния дух на Гърция, като тя предлага както по-кратки пътувания с между 3 и 4 нощувки, така и по-продължителни и с повече спирки. Celestyal Cruises позволява отпътуване от близки до България пристанища като Пирея, а вече и от Солун. Круизните кораби на компанията са с по-малко гости на борда, което позволява интимно и уединено преживяване за пътуващите заедно с възможност за достигането на закътани малки пристанища, до които големите круизни кораби нямат достъп.

Сред персонализирани услуги на Celestyal Cruises е наличието на българскоговорящ екипаж на борда, което гарантира приятното изживяване за пътниците.

Както и за другите круизни компании и тук на борда могат да се качат само напълно ваксинирани пътници, като се прави и бърз тест преди това.

Интересът на българите към круизите се увеличава и от компанията са оптимисти, че тази година сезонът ще е по-добър, целта е годишно увеличение от 20% на туристите от България. Круизната компания сътрудничи с 25 български туристически агенции.