fbpx Купи си кафе с поема! | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Купи си кафе с поема!

Виенският премиум кафе бранд Julius Meinl отбелязва глобалното събитие „Плати с поема“ в България. То се случва веднъж в годината на Световния ден на поезията – 21-ви март. В избрани заведения, които са се включили в кампанията, ще можете да „заплатите” чаша кафе Julius Meinl като напишете авторска поема или споделите стихове от любими поети и дори рефрени от песни.

Повече от 155 години Julius Meinl е посланик на виенската кафе култура, която в исторически план вдъхновява артисти и писатели, предлагайки им творческо пространство, където да споделят и обсъждат своите идеи и креативна работа.
В Julius Meinl вярваме, че кафето наистина играе важна роля, в отключването на вдъхновение и за това сме превърнали в наша мисия да инспирираме хората и да правим света по-добър с поезия.

Световният ден на поезията (21-ви март) и „Плати с поема“ е събитие, което хиляди почитатели на марката очакват с нетърпение, като единствения ден в годината, в който можеш да заплатиш кафето си с поема.
Тази година Julius Meinl в партньорство с изпълнителя и автор на песни с платинен статут Том Одел, съветваме хората да оставят телефоните настрана; да се „изключат“ от мрежата, за да преоткрият себе си и вдъхновяващия свят наоколо. Събитието се случва в един и същи ден в повече от 40 държави.