fbpx „М Кар София“ е официален сервизен партньор на Rolls-Royce | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

„М Кар София“ е официален сервизен партньор на Rolls-Royce

 „М Кар София“ вече има статут на сервизен център от водещия производител на луксозни автомобили Rolls-Royce Motor Cars и официално ще изпълнява функциите на официален сервиз на марката в София, където ще извършват всички ремонтни и сервизни дейности на автомобилите от марката.

Иво Божинов, управител на „М Кар София“, заяви: “Инвестирахме в опитния ни екип и съоръжения, граничещи с прозведения на изкуството, за да успее „М Кар София“ не само да отговори на изискванията  на клиентите на Rolls-Royce, но и да ги надвиши“. И допълни: “Чувстваме се много горди, че преминахме през целия труден процес, доказвайки че можем да отговорим на условията на може би най-добрите, и сега имаме възможност да представяме най-луксозната марка”.

Питър Шопман, регионален директор на Rolls-Royce Motor Cars, коментира: “С неотдавъшното пускане на модела New Phantom и продължаващия интерес към по-неформалния Ghost,  броят на автомобили Rolls-Royce в Югоизточна Европа продължава да расте. Добрите първоначалните данни за продажбите на SUV-итата на Rolls-Royce Cullinan ни карат да се чувстваме уверени, че ще увеличим пазарния си успех в региона”. И допълни: “Клиентите от България, както и собствениците на автомобили, които посещават тази вълнуваща част от Европа, вече имат подходящ партньор, с който да се погрижат за сервизните нужди на автомобилите си. Нашата цел е да задоволим нуждите на най-претенциозните клиенти в автомобилния свят, където и да се намират“.