fbpx Mahindra GOA Pik-Up Plus - нов бизнес помощник на автомобилния пазар у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Mahindra GOA Pik-Up Plus - нов бизнес помощник на автомобилния пазар у нас

 

Продажбите на новото издание на легендарния индийски пикап - Mahindra GOA PIK-UP PLUS започнаха в България.  Моделът се появява за първи път на европейския пазар през 2005 г. и вече 15 години е високо ценен заради своите здравина и надеждност.

Изключително богато е стандартното му оборудване, а цените у нас стартират от 43 990 лв. без ДДС, като купувачите могат да се възползват от данъчно облекчение за хомологация N1. Задвижването е поверено на 2,2-литров 16-клапан турбодизелов двигател с макс. мощност 140 к.с. и максимален въртящ момент от 330 Нм, задвижващ четирите колела през 6-степенна механична трансмисия. Предлага сe с единична или двойна кабина, всяка от които с две степени на оборудване - S6 и S10. Дължината на товарния отсег достига до 2294 мм. Капацитетът за теглене е до 3000 кг и товароносимост до 1095 кг за версията с единична кабина и до 995 кг за двойната са другите силни козове на модела.

 

Mahindra GOA Pik-Up Plus може да бъде персонализиран с различни опции, сред които предпазител на резервоара от неръждаема стомана, ролбар, теглич, „хардтоп“ от фибростъкло и др.

Високите нива на комфорт и ниските експлоатационни разходи превръщат GOA PLUS в желан партньор за всеки фермер, за всяко бизнес начинание и дори за забавления и спорт. Средният разход на пикапа в комбиниран режим на движение е 9 л/100 км, извън града той „харчи“ 7,9 л/100 км, а в града – 11 л/100 км (данни по NEDC). Комбинираните емисии на въглероден диоксид съответно са 239 г/км.