fbpx Ето го ново лого на Peugeot | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Ето го ново лого на Peugeot

етикети

Най-старата съществуваща автомобилна марка в света обръща нова страница в своята история и утвърждава своята идентичност и характер с нова визия. 

На 25 февруари 2021 г. PEUGEOT представя своето ново лого: герб с величествена лъвска глава. От 1850 г. насам PEUGEOT има десет лога и всяко от тях съдържа емблемата на лъва. Днес PEUGEOT представя единадесетата версия, още по-динамична, качествена и елегантна, дело на PEUGEOT Design Lab - студиото за глобален бранд дизайн на марката.

След като преработи напълно автомобилите си през последните 10 години, PEUGEOT създаде нов дизайн на своето лого, за да бъде в тон с новите продукти. Лансирано през 2010 г., настоящото лого се сменя, за да ознаменува препозиционирането на марката към луксозния клас автомобили.

ЛЪВОВЕТЕ НА НАШЕТО ВРЕМЕ

Това е името на кампанията, с която PEUGEOT цели да завладява нова универсална територия: времето. Тя включва днешните лъвове, от всякакви възрасти, култури и произход. Тези ЛЪВОВЕ НА НАШЕТО ВРЕМЕ, които търсят повече качествено изживяно време.

Чрез ЛЪВОВЕТЕ НА НАШЕТО ВРЕМЕ, PEUGEOT се стреми да даде повече възможности на клиентите да притежават своя най-ценен актив: своето време. Марката цели да го превърне в качествено време, в обогатяващо изживяване. Като иновативна марка във високия сегмент, PEUGEOT предлага вълнуващо изживяване както онлайн, така и на борда на своите автомобили и в своите шоуруми.