fbpx Изцяло новият модел Dacia Jogger започва на цени от 27 090 лв. | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Изцяло новият модел Dacia Jogger започва на цени от 27 090 лв.

етикети

Новият семеен автомобил Dacia Jogger, който е с простора на миниван, товарния обем на комби и характеристиките на SUV ще се предлага в България на цени от 27 090 лв. с ДДС. Поръчките на новата Dacia Jogger започват от първото тримесечие на 2022 г. с първи доставки през април. Новата Dacia Jogger ще се предлага в три нива на оборудване: Essential, Comfort и лимитирана серия Extreme.

Екстериорните цветове за Jogger са неметаликов ледниковобял и металикови син „Метал“, кафяв „Теракота“, сив „Комета“, сив „Лунен камък“ и черен.

За да направи модела още по-привлекателен, Dacia лансира Jogger и със специална лимитирана серия Extreme, надграждаща ниво на оборудване Comfort с множество полезни екстри. Лимитирана серия Extreme ще се предлага в същите екстериорни цветове с изключение на син „Метал“.

Моделът ще предлага оптимизирания бензинов двигател TCe 110 с 6-степенна ръчна скоростна кутия и въртящ момент от 200 Нм.

Jogger се предлага и с двугоривен двигател с бензин и пропан-бутан, който осигурява пробег до 1000 км. С двигателя ECO-G 100 сервизните интервали, разходите за поддръжка и капацитета на багажника са същите като при обикновен бензинов двигател. Друго основно предимство на ECO-G е, разбира се, по-ниската цена на LPG горивото.

Jogger е универсален, модулен автомобил като предлага до 7 места, което означава и ползване на данъчен кредит.