fbpx SEAT отвори врати на новото си дилърство в Бургас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
не

SEAT отвори врати на новото си дилърство в Бургас

 

Фулда България ООД е новият представител на испанската марка автомобили SEAT за град Бургас. Новото представителство на марката отвори врати с официална церемомния на 17 май в морския град в обновения шоурум в сградта собственост на Фулда България.

Търговски и сервизен център Фулда България ООД се намира в Севрна промишлена зона срещу Топлофикация - Бургас  (на първа линия на пътя за Лукойл Нефтохим Бургас и кв. Долно Езерово).  Разположен на площ от 6 000  кв.м, с 2100 кв.м. разгъната площ. Автоцентърът разполага с шоурум, експрес сервиз, основен сервиз, тенекеджиино и бояджиино отделение, склад за резервни части, масла и гуми, кафе, зона за отдих и паркинг за 60 автомобила.
Шоурумът  е с реална застроена площ от 640 кв.м,  с 10 работни места и в него могат да бъдат разположени 16  автомобила.

Помещението за изчакване на клиентите е с облик на кафене с 12 места за посетители и се намира на полуетажа в шоурума.Предлагат се топли и студени напитки , а на видеоекран се излъчват рекламни филми. 
Склада е на два етажа с обща площ от 440 кв.м. с 1 работно място. Той е оборудван с  модулна конструкция, позволяваща модифициране на рафтовете според нуждите.
Сервиза е разделен на 3 части: Експрес сервиз – 4 самостоятелни сервизни клетки и 4 работни места.Разполага с 2 бр. двуколонни подемници 1 четириколонен и 1 пътечен мултифункционален.Тук е и пункта за Годишни технически прегледи. Общата му площ е около 120 кв.м.

В основния сервиз има 7 самостоятелни сервизни клетки и 6 работни места.Разполага с 1 пътечен и 6 двуколонни подемника,като единия от тях е с по голяма товароносимост за обслужване на големите бази лекотоварни автомобили.Общата му площ е около 200 кв.м.
В тенекеджиино и бояджиино отделение, помещение около 680 кв.м.и 10 работни места, са разположени  4 подготвителни зони, двоен стенд за разпъване  на каросерии,бояджииска камера с размери 7м/4 м, стая за миксиране на бои,1 двуколонен подемник и автомивка.

Центърът е оборудван с най-модерна монтажна и диагностична техника и предлага следните услуги за всички марки автомобили: леки и тежки ремонти, компютърна диагностика и регулиране на ходова част, смяна на гуми, проверка на светлини и спирачна система, смяна на масла и филтри, различни експресни и каросерийни ремонти, годишни технически прегледи, авторепаратури и др..
Фулда България ООД има сключени договори за доверен сервиз с повечето от водещитете застрахователни дружества.                                           

Фулда България ООД е дружество създадено през 1995г. и през годините досега развива автосервизна, автобояджииска и автотенекеджисска дейност като създава верига от автоцентрове в почти всички големи градове на България (София, Пловдив, Стара Загора, Хасково, Кърджали, Сливен, Бургас, Варна, Русе, Плевен и Силистра). В почти всички автоцентрове имаме и пунктове за Годишни технически прегледи(ГТП).

 

Фулда България ООД развива своята търговска дейност в четири основни направления: Дилърства на нови автомобили - SEAT в гр. Бургас,  Citroen в гр.Бургас и гр.Хасково, Renault и Dacia в гр.Стара Загора и Хасково; Внос на автомобилни гуми с неограничен размер от марки; Внос на автомобилни джанти(стоманени и алуминиеви) с неограничен размер от марки; Внос  на акумулатори, различни марки масла и антифризи, авточасти. Чрез сервизите си МОТОЕКСПЕРТ предлага следните широка гама автосервизни услуги за всички марки автомобили.