fbpx Майкрософт България с нова платформа за ИТ конференции | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Майкрософт България с нова платформа за ИТ конференции

Майкрософт България с нова платформа за ИТ конференции

Майкрософт България представи INDEED, новата платформа на компанията за ИТ конференции. INDEED е наследник на емблематичните за технологичните среди „Дни на Майкрософт“, но ще предложи серия от по-задълбочени конференции и профилирани събития за разработчици и ИТ специалисти. Наименованието INDEED от една страна носи смисъла на израза „в действие“, а от друга е събирателна за основните ценности на новия бранд – Innovation, Networking, Data, Entrepreneurship, Education, Development - дни, посветени на иновациите, създаването на контакти, информацията, предприемачеството, новите знания и развитието. Така INDEED се вписва в мисията на Microsoft да помага на потребителите и партньорите си да реализират своя пълен потенциал.

„Вярваме, че INDEED ще бъде достоен наследник на „Дни на Майкрософт“, а новият по-концентриран характер на събитията, част от тази платформа, ще ни помогне да сме полезен, доверен и ценен партньор за всички професионалисти в сферата на технологиите“, сподели изпълнителният директор на Майкрософт България Петър Иванов.

Основен елемент, който ще отличава новата платформа, е засилената демо част и възможност за интеракция с най-новите технологии в реална среда. Първата конференция от поредицата INDEED се казва In Charge и е насочена към ИТ специалистите. Тя ще се проведе на 21-ви и 22-ри ноември в Sofia Event Center (в Paradise Center на бул. Черни връх 100).

В програмата на In Charge са заложени 3 панела, които покриват основните компоненти на Cloud OS. Първият от тях, „Трансформация на центъра за данни“ (Transform the Datacenter), ще представи многобройните нововъведения в решенията за управление на инфраструктурата чрез Windows Server 2012 R2, Microsoft System Center 2012 R2 и Windows Azure и как те могат да посрещнат съществуващите предизвикателства в ИТ. Вторият e „Анализ на данни“ (Data Insights) и ще бъде фокусиран върху новия SQL Server 2014 и решенията за бизнес анализи (BI) на Microsoft. Третият панел „Бизнес продуктивност“ (Business Productivity) ще демонстрира реални сценарии и проекти, защо и как различни организации се възползват от Office 365, Lync Server, Exchange Server & SharePoint Server.

Facebook коментари