fbpx Майкрософт представи нови решения | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Майкрософт представи нови решения

На 30 ноември в рамките на годишната конференция Convergence EMEA, Microsoft Corp. представи няколко иновативни решения, които повишават продуктивността на бизнеса в днешния свят на мобилни и облачни технологии. Главният маркетинг директор Крис Капосела сподели детайли за новите възможности на Office 365, включително срещи и гласови услуги в Skype for Business, обяви световната премиера на решението за клиентска ангажираност Dynamics CRM 2016 и представи PowerApps, ново софтуерно решение за корпорациите, проектирано за да позволи на бизнеса, IT и разработчиците да създават и споделят нови бизнес приложения на всяко едно устройство.

В ново проучване, поръчано от европейски бизнес и IT лидери, Forrester Consulting отбеляза важността на цифровата трансформация в организациите, както и необходимостта от драстична промяна на нагласата на бизнеса спрямо резултатите от клиентската обратна връзка и желания. Нововъведенията, които Майкрософт обяви днес, са насочени именно към подпомагане на бизнеса да постигне това чрез създаване на изцяло нови начини за сътрудничество и интелигентно ангажиране с клиентите. Чрез цялостни решения като Office 365 и Dynamics CRM, заедно с иновации, които дават възможност за бързо създаване на нови бизнес приложения и лесно споделяне на всяко устройство, компаниите могат сами да контролират и управляват трансформацията си.

“Тъй като предприятията се стремят да са в крачка с промените, те очакват именно технологиите да имат ключова роля в дигиталната им трансформация“, заяви Капосела. „Майкрософт може да помогне на компаниите в процеса им на трансформиране, като постави в ръцете им иновативни решения, които да увеличат тяхната производителност и оптимизират потенциала им, стимулират изцяло нови начини на сътрудничество и добавят интелигентност към техните системи и процеси“

От днес налични са новите възможности в Office 365, който ще модернизира компаниите по отношение на срещи и гласови услуги, сигурност и лични данни.