fbpx Mercedes-Benz октрива покривите в Женева | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Mercedes-Benz октрива покривите в Женева

Mercedes-Benz октрива покривите в Женева

За Mercedes-Benz 2016 е годината на роудстъри и кабриолети. Новият C-Class Cabriolet - последното попълнение в дългата гама от автомобили-мечта направи своята световна премиера в Женева. Новият кабриолет има отличителен характер и е атрактивен входен модел за клиентите, които искат да станат собственици на Mercedes Dream car. При желание може да бъде ободурдван с електрически ветробран AIRCAP и системата за отопление на нивото на врата AIRSCARF– за изключителен комфорт и пътуване със свален покрив 365 дни в годината. Ефективни, мощни двигатели доставят от 115 до 270 kW (156 до 367 к.с.) и окачване, създадено за повече динамика (с опция за въздушно окачване AIRMATIC ), осигуряват спортното динамично управление на автомобила. Новият C-Class Cabriolet ще бъде на пазара през лятото на 2016.

Два нови Mercedes-AMG модела от C-Class пърформанс семейството са представени на Международното автомобилно изложение в Женева 2016. Освен C 43 4MATIC Coupé, бранда за спортни и пърформанс автомобили, базиран в Афалтербах, ще покаже и C 43 4MATIC Cabriolet. Също като купе версията, четири сезонният кабриолет комбинира 3.0-литров V6 битурбо двигател, който достига 367 к.с. с максимален въртящ момент от 520 Nm, бърза девестепенна автоматична трансмисия 9G-TRONIC, AMG Performance 4MATIC задвижване на четирите колела, което се предлага като стандартно оборудване.

Mercedes-Benz прави голяма стъпка напред към бъдещето с европейската премиера на новия E-Class. Десетото поколение на бизнес лимузината демонстрира изключителна изисканост с отличителен, чувствен дизайн и ексклузивен интериор. Новият Е-клас също отбелязва световната премиера на редица технически иновации. Те осигуряват ново ниво на комфортно, безопасно шофиране, плюс ново измерение на асистиращи за водача системи – наред с други иновации. С новия Drive Pilot, Mercedes-Benz прави следващата крачка по пътя към автономното шофиране. На магистрала и междуградски път системата не само е способна да поддържа автоматично автомобила на коректното разстояние от предното превозно средство, но и за първи път може да следва предния автомобил при скорост до 210 км/ч. За цялостното преживяване в автомобила значима роля имат инфотеймънт системата и контролните бутони. Опционалните екстри включват избор от два дисплея от следващо поколение, всеки с диагонал на екрана от 12.3 инча – за първи път в този сегмент. В допълнение, за първи път в автомобил, се използват чувствителни на докосване контролни бутони ('Touch Controls') в спиците на волана.


 

Facebook коментари