fbpx Microsoft Copilot for Security става достъпен в целия свят от 1 април | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Microsoft Copilot for Security става достъпен в целия свят от 1 април

От 1 април Microsoft Copilot for Security ще бъде общодостъпен в целия свят. Първото решение за сигурност с генеративен изкуствен интелект в сектора ще помага на професионалистите в областта на сигурността и ИТ да улавят онова, което другите пропускат, да реагират по-бързо и да повишават експертните познания на екипите. Copilot се базира на огромни масиви от данни и разузнавателна информация за заплахи, включително над 78 трилиона сигнала за сигурност, които Microsoft обработва ежедневно, в съчетание с мащабни езикови модели за предоставяне на персонализирана информация и насочване на следващите стъпки. С Copilot компаниите и организациите могат да се защитават, разчитайки на скоростта на машината и на мащаба на изкуствения интелект и трансформирайки своите операции по сигурността. 

Copilot for Security разбира и може да отговаря на осем езика, а интерфейсът му е локализиран на 25 езика. 

С увеличаването на броя на кибератаките ангажиментът на Microsoft да помогне за изграждането на по-безопасен свят се превръща в задължение. Уникалното предимство на решението Microsoft Copilot for Security, което обобщава над 78 трилиона сигнала за сигурността всеки ден, е, че позволява анализ и реакция на заплахите в реално време — съвместно с над 10,00 експерти по сигурността и 14,000 партньори в световен мащаб.

Copilot for Security ще се предлага като имерсивен самостоятелен портал или като решение, вградено в съществуващите продукти за сигурност. Интеграцията на Copilot с продуктите за сигурност на Microsoft ще улесни още повече ИТ специалистите и специалистите по сигурността, като им предостави възможности да се възползват от предимствата на скоростта и точността, демонстрирани в рамките на нашето проучване.