fbpx MINI с нова концепция | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

MINI с нова концепция

етикети

MINI празнува десетгодишен юбилей от своето възраждане с уникална концепция и разширено и обновено моделно семейство по време на North American International Auto Show (NAIAS) в Детройт. Основна тема на представянето отново е радостта от шофирането и неограничените възможности на легендарната марка да я въплъщава във всяка форма, във всеки сегмент.

Точно преди 10 години отново в Детройт марката MINI отпразнува своето възраждане и започна нов етап в успешното си развитие. По време на тазгодишното Автомобилно изложение този юбилей ще бъде отпразнуван със световната премиера на концепцията MINI Paceman.

Концепцията залага на основните силни страни на MINI - типичното за марката go-cart усещане, маневреност, динамика, неподражаем, индивидуален дизайн – и ги интерпретира по нов начин с модерната си технология и иновативна концепция на каросерията. Прототипът съчетава спортно-мускулестото излъчване, многостранността и подобната на Купе визия с размерите на MINI Countryman. Резултатът е едно истинско MINI с визуални препратки към „Muscle Car“, което демонстрира динамиката си от всяка перспектива и се отличава с интересна визия както отстрани, така и отзад.

Мускулестият език на формите подчертава уникалността на концепцията, а също и нейната принадлежност към марката MINI. Четириместният прототип с две големи врати и отварящ се високо заден капак веднага се разпознава като MINI и е атрактивен представител на спортната автомобилна категория Sports Activity Coupé (SAC). Компактните размери на прототипа се дължат на платформата на MINI Countryman с нейните типични за марката пропорции, увеличен клиренс и по-висока позиция на седене.