fbpx Минималният продукт, който носи стойност за МСП | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Минималният продукт, който носи стойност за МСП

Минималният продукт, който носи стойност за МСП

Мениджъри на малки и средни компании и предприемачи от различни сфери ще развиват своите познания и бизнес умения за пазарно разрастване по време на втората работна среща по проект „Иновативни знания без граници“. Срещата ще се проведе в периода 4-6 ноември 2012 г. в Любляна, Словения и е на тема „Минималният продукт, който носи стойност“ (Minimum Viable Product – MVP).
Фокусът на работната среща е продуктът и неговата стойност за потребителите. Над 15 словенски ментори и предприемачи от програмата CEED-Go-To-Market (Top class ADVANCE) ще споделят пред българските участници своя опит в реализирането на продуктови идеи, тяхното остойностяване за потребителите и пазарното сегментиране.
Ключови за участниците са реалните практически казуси, които ще бъдат дискутирани по време на срещата. Техният анализ дава ценна информация за работещите практики и набелязва тенденциите за успешно развитие на продуктите. По време на пътуването си до Словения българските предприемачи ще участват и в B2B срещи със словенски фирми и ще посетят Технологичния парк в Любляна. В срещата ще участват 10 български StartUp компании.

Facebook коментари