fbpx Mishel art gallery посрещна десетки гости за първата си годишнина | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Mishel art gallery посрещна десетки гости за първата си годишнина

С десетки гости от банковия, икономическия, бизнес и шоу елит, столичната галерия “Mishel Art Gallery”отпразнува първата годишнина от създаването си.

За рождения си ден "Mishel art Gallery" посрещна творбите на известния пловдивски художник Konstantin, а началото на експозицията даде художникът Хубен Черкелов, който живее и твори в Ню Йорк.

За изминалите 365 дни динамично пространство на ул. Кирил и Методий се превърна в притегателен център за изложби и най-различни проекти съчетаващи изкуства и култура.

Галерията е плод на труда на нестандартната Мишел Вълчева, художник и body art терапевт. Пространството е следващата стъпка в кариерата на основателката, поставяща начало на нов етап в творческото й развитие. Двата етажа, съставящи 440 кв м предлагат платформа за млади и утвърдени художници, както и любители да потопят зрителите си в динамичния и многообразен свят на изкуството чрез множество различни събития.

Мишел е интересен и провокативен артист, една от малкото известни и със своето бодиарт изкуство, с което се занимава вече 10 години.

Участвала е в многоженство състезания по цял свят - Италия, Германия, Сърбия, Франция, Австрия, Великобритания. Печели втора награда във Франция през 2016 г. и втора награда в Белград, Сърбия през 2014 г. в категория фейспеинтинг.

Участвала е два пъти на Световно първенство в Австрия (WBF - World Bodypainting Festival). Организирала е много бодиарт пърформанси в България. Автор и създател е на нов тип метод за релаксация: SENSUAL BODY ART THERAPY - “Достигане на релакс чрез рисуване върху тяло”, който създава през 2010 г.

В навечерието на рождения ден Мишел покани на една творческа вечер представители на медиите. В приятната, просторна и светла атмосфера, на чаша вино, журналистите имаха пълната свобода да развихрят творческия си потенциал върху бутилки от вино и да отнесат със себе си своите произведения на изкуството. А Мишел обеща, че рисуването върху бутилки ще стане част от активностите на галерията.

За доброто настроение на гостити на галерията се погрижиха серията вина Face 2 Face, представени от топ сомелиерът на България Михаил Марковски и партньорите от изворна вода „БАЧКОВО“