fbpx Мисията невъзможна! | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мисията невъзможна!

BMW е официален автомобилен партньор на суперпродукцията на Paramaunt Pictures „Мисията:Невъзможна – Операция Фантом”. Един от автомобилите, предоставени за заснемането на продукцията е концептуалният BMW Vision EfficientDynamics. Той е оборудван с иновативни технологии и впечатлява с атрактивен дизайн, който го отличава от всички останали концептуални електрически автомобили. Само след няколко години в серийно производство ще бъде въведено BMW i8, първият суперспортен автомобил с нулеви нива на вредни емисии вдъхновен от BMW Vision Efficient Dynamics.
“Радваме се, че отново сме част от нов холивудски Blockbuster,” коментира Иън Робъртсън, член на Борда на директорите на BMW AG, отговорящ за Маркетинг и продажби. “С атрактивен дизайн и големи остъклени повърхности този автомобил представя визията за бъдещето на радостта от шофирането, съчетана с максимална ефективност. В допълнение, технологиите BMW ConnectedDrive, с които BMW Vision EfficientDynamics е оборудвано го превръщат в идеалния автомобил за Итън Хънт, с който той преодолява всички препятствия в драматични преследвания из тесните улици на един забързан град.” Снимките са в Прага, Дубай, Мумбай, Ванкувър и Лос Анжелис.
Режисьор на “Мисията: Невъзможна – Операция Фантом” е Брад Бърд, а премиерата на филма е предвидена за средата на декември 2011 г.