fbpx Mitsubishi представи новия пикап Triton | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Mitsubishi представи новия пикап Triton

етикети

Mitsubishi представи в Тайланд за първи път изцяло новия еднотонен пикап Triton – един от най-продаваните модели на компанията в продължение на дълги години. Новият модел, който е с изцяло нов дизайн за първи път от девет години, се произвежда в завода в Лаем Чабанк на Mitsubishi Motors (Thailand) Co. Ltd.*1. Новият Triton (версия за тайландския пазар) вече се предлага на пазара в Тайланд и подобно на неговия предшественик, след Тайланд MMC планира да пусне новия Triton на пазарите на АСЕАН, следвани последователно от Океания, Близкия Изток, Европа, Африка и Латинска Америка, като се предвижда накрая да бъдат обхванати общо 150 страни.

Новият Triton е разработен като “абсолютен SUV”, комбиниращ комфортния интериор на лек автомобил с функционалността и надеждността на пикап.

Външен вид, който впечатлява с мускулести форми, аеродинамичност и устременост –. Новият Triton се отличава също така с просторен интериор, голяма товароносимост и изключително стабилно поведение на пътя за този клас автомобили. Новият Triton постига високо ниво на безопасност, благодарение на своето устойчиво и здраво шаси и конструкция на рамата, в комбинация с разработената от MMC издръжлива на удар конструкция на каросерията RISE*2. Новият Triton също така вози тихо и комфортно, подобно на лек автомобил, благодарение на новия дизелов двигател, оптимизираното окачване и стратегическото използване на материали за намаляване на шума и вибрациите.

Новият Triton се предлага във варианти Single Cab, Double Cab и Club Cab, с три вида двигатели. Освен с новия 2.4-литров MIVEC*3 турбодизелов двигател, който със своето екологично и ефективно функциониране се нарежда сред най-добрите агрегати в своя клас, автомобилът може да е оборудван с подобрената версия на доказалия своите качества 2.5-литров турбодизелов двигател или 2.4-литров бензинов двигател, подобно на своя предшественик.

Новият Triton отговаря на различните потребности и изисквания на потребителите и може да се използва както за работа, така и като автомобил за лични цели. Това е постигнато чрез оптимизиране на типа на кабината, двигателя, силовия тракт, функциите и оборудването за всеки отделен регион, където този автомобил ще се предлага.