fbpx M&M'S стартират кампания, която да обедини хората, въпреки различията им | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

M&M'S стартират кампания, която да обедини хората, въпреки различията им

С цел да насърчи възприемането на различията сред хората, независимо от културата, расата, етническата принадлежност или общността, в която живеят, компанията Mars, чрез една от най-известните си марки – M&M'S, обяви своята глобална мисия за създаване на по-добър и по-приобщаващ свят за всички.

Стремейки се да продължи това и да подобри насърчаването на приобщаването в света, сега тя има за цел до 2025 г. да обедини всички чрез силата на забавлението и да подобри чувството за принадлежност на 10 милиона души по света. Като част от тази мисия е създаден M&M'S FUNd – консултативен съвет, чиято роля е да следи за въздействието на марката върху мисията на компанията, който ще предлага ресурси, менторство, възможности и финансова подкрепа в сферата на изкуствата и развлеченията, така че хората да чувстват принадлежност.

„Многобройни проучвания показват, че желанието ни да бъдем приети е също толкова силно, колкото и желанието да бъдем обичани. Това важи за всички хора, независимо от техните различия. Точно това ни мотивира като компания да бъдем инициатори на положителни промени, да използваме гласа си и да насочим усилията си към създаването на по-добър свят за всички. Това се подкрепя от новата цел на M&M'S – да свързваме хората по света, като им помагаме да видят различията си и ги вдъхновяваме да преодолеят бариерите, които им пречат да се чувстват част от общността“, каза Ваня Вагич, мениджър „Корпоративни въпроси“ за региона UBBAI в Mars.

За да изпълни мисията си и да представи свят, в който всеки се чувства приет, M&M'S преминава през определени промени, които почитателите на марката ще забележат в дизайна и продуктите. Отличителната цветова палитра на марката ще бъде разширена, а различните форми и размери на шоколадовите бонбони M&M'S ще бъдат използвани, за да покажат, че всички сме различни. Също така е направена свежа и модерна промяна на външния вид на любимите герои на марката, за да се подчертае значението на себеизразяването и силата на сплотеността, защото именно техният външен вид, характер и истории ги правят уникални представители на днешното общество.

В България кампанията на M&M'S, която ще стартира на 29 август за изграждане на свят на равенство и приемственост ще бъде подкрепена чрез множество разнообразни активности и която ще стартира на 29 август.