fbpx Морският бряг се стяга за звезден маратон | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Морският бряг се стяга за звезден маратон

етикети

И тази година едно от култовите заведения на българското черноморие Bedroom Beach ще отвори врати с грандиозен спектакъл, който ще засенчи гръмотевичния тътен на разбиващите се морски вълни и жаркостта на лятното слънце! Двудневен парти маратон ще открие летния сезон в Cacao beach в Слънчев бряг.

Големият взрив ще удари на 30 май вечерта с мега спектакъла Future Heroes. Пришълци от други светове ще се телепортират със своите метални брони и корсети, с уникална хореография и огнени пламъци. След тях ще се появи и роботизирано подкрепление с шоуто Andromeda-Robot. И докато чуждопланетните живи и механични форми на живот смайват въображението ви, въздухът ще вибрира от музиката на специалния гост на вечерта – холандския диджей Franky Rizardo.

На следващия ден, 31 май, откриването ще навлезе в своята втора фаза, когато другото измерение ще отстъпи място на танца и еротиката с шоуто Luxury night. Гъвкавите и излъчващи зной тела на танцьорките ще превземат подиума в Bedroom Beach и то по толкова непринуден начин, че трудно ще отгатнете дали танцуващите момичета са част от шоу-спектакъла или са просто... разгорещени гостенки на клуба. А зад пулта за вашето настроение ще се погрижат резидентите на клуба - C-Fusion и Andrew.