fbpx Мото-Пфое организира традиционното си модно ревю | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мото-Пфое организира традиционното си модно ревю

Традиционното благотворително модно ревю „Пролет в Мото-Пфое”, провело се снощи събра над 30 000 лева, които за пореден път ще се използват за закупуването на тоалети, обувки, аксесоари и куверти за абитуриенти без родители от контингента на Българския Червен Кръст.
Под мотото „TECH MODE” дефилето представи творческата индивидуалност на 20 от най-младите български дизайнери – бакалаври и магистри от Националната художествена академия, специалност „Мода“, възпитаници на проф. Майа Богданова.
Тоалетите бяха демонстрирани пред многобройната публика на събитието от манекените от „Ивет фешън”. Професионалният грим, предоставен благотворително от фирма МАС, допълваше стилните тоалети. Фирма GiAnni се присъедини към благородната кауза, осигурявайки безвъзмездно зашеметителните обувки за манекените. Популярният от сутрешния блок на БГ Радио Симеон Колев бе водещ на събитието и се грижеше за доброто настроение на публиката с непринуденото си поведение и естествен чар. Точно в 19.19 ч. Симо, от името на всички присъстващи, изрази подкрепата си към капитана на националния ни отбор по футбол Стилиян Петров.
С помощта на партньорите и клиентите на Мото-Пфое и съпричастността на публиката вечерта бяха събрани 29 000 лева. Допълнително се дариха 4 тоалета, с което равносметката надхвърля 30 000 лева.