fbpx Място за ново технологично преживяване в София | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Място за ново технологично преживяване в София

Днес бе представен първият по рода си M-Tel Experience Store магазин. Той е специален подарък за всички изкушени от новите технологии, за любопитните и за знаещите, за тези, чийто стил на живот е неизменно свързан със съвременните джаджи и с последните постижения. Той е за хората, изпитващи ежедневно потребността да бъдат носители на новото и последователи на световните тенденции.

Философията на новия и уникален за България магазин поставя на първо място, преди всичко, преживяването на посетителите. Със своята концепция той ще предлага несравнимо усещане, предизвиква всички сетива и надскача определението за място за пазаруване. Висококвалифицираните консултанти в M-Tel Experience Store са преминали специално обучение, за да предложат обслужване на световно ниво и да предоставят на посетителите качествена информация за последните модели устройства и техните възможности.

M-Tel Experience Store е пространството, в което хай-тек продуктите, модата и изисканият стил се срещат и разгръщат възможностите си пред очите на посетителите. Това е мястото за нов начин на общуване с технологиите.

Отваряйки вратите на магазина, клиентите попадат в един различен свят. Пространството е разделено на тематични зони, всяка със свой облик, като технологиите и елегантният дизайн създават усещане за лукс в света на иновациите. Специално са организирани „Тест зона”, „Зона за забавление”, „M-bar“,„Продуктова зона”.