fbpx Над 1000 дилърства на Dacia са с новата идентичност | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Над 1000 дилърства на Dacia са с новата идентичност

От началото на 2022 г. Dacia внедрява новата си идентичност в търговската мрежа. Марката се стреми да подсили привлекателността на търговските си обекти като същевременно продължи да предоставя най-доброто съотношение цена-качество на пазара. Този подход започва с обновени шоуруми и привлекателен екстериор.

До месец ноември 2023 г., над 1000 търговски обекта вече са внедрили новата бранд идентичност.  По три на всеки работен ден или над 750 локации са придобили новия имидж на марката през тази година.

В България, две локации в София, както и центровете в Бургас и Русе вече са обновени. Останалите ще бъдат актуализирани поетапно в началото на 2024 г.

Отвън, търговските обекти привличат с опростени и въздействащи графични елементи, създадени за интуитивно и плавно клиентско преживяване. Всички обозначителни елементи (знамена, тотеми, панели и др.) са лесно разпознаваеми. Това подсилва привлекателността на шоурума и подканя клиентите да влязат в него. Цветът зелен каки, ползван в различни детайли в интериора и екстериора, напомня за откритите пространства и природата, които са естествения хабитат на Dacia.

В интериора графичните елементи за също толкова въздействащи. Dacia Link присъства в редица от материалите и свързва целия дизайн в едно цяло. Съединяваща буквите D и C, емблемата символизира силната връзка и доверието между Dacia и клиентите. Новият екосмарт интериор подобрява клиентското преживяване, докато подчертава ценностите на марката: надеждна, но с приключенски дух, достъпна, но готина и екосмарт.