fbpx Награда за иновативен поект | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Награда за иновативен поект

"Innovate or die" е темата на втория семинар за иновации, насочен към младите, креативни и успешни мениджъри в България, който ще се проведе в рамките на конкурса Innovation Challenge 2013.
Проф. Стелиос Кехаяс, преподавател в Executive MBA програмата на City College - част от University of Sheffield, ще въведе гостите в света на иновативните бизнес решения и подходи. Той ще даде ценни насоки както на младите мениджъри, така и на всички, които се интересуват от креативни практики и иновации.

Семинарът ще събере на едно място представители от различни сфери на бизнеса, които се стремят да надскочат зададените бизнес модели и да създадат нови. Те ще имат възможност и да се включат в предизвикателството Innovation Challenge, с което могат да спечелят стипендии за Executive MBA програмата на престижния CITY College на обща стойност 30 000 евро.
Победителят от първото издание на конкурса, управителят на embrioо Рени Попчева, също ще присъства и ще консултира участниците в проекта, при изявен интерес от тяхна страна.
За участие в Innovation Challenge, кандидатите трябва да подготвят проект, свързан с иновация, която са въвели или възнамеряват да въведат в своята организация. Важно условие е иновацията да има реално (или очаквано) въздействие върху производителността на организацията.
Иновацията в Innovation Challenge може да бъде в сферата на продукти, услуги, процеси, организационна структура, технологии, верига на доставки, хора, производство и др.