Най-голямото италианско изложение за продове и зеленчуци в България за първи път

Най-голямото италианско изложение за производители на плодове и зеленчуци Mаcfrut идва в България за първи път. Целта е да бъдат подпомогнати по-голям брой български изложители и посетители да участват в Международния панаир за плодове и зеленчуци, който се провежда от 23-и до 25-и септември в Римини, Италия. Това е първото в Централна и Източна Европа и единственото официално представяне пред българския бизнес на 2015 MACFRUT INTERNATIONAL – едно от най-значимите световни изложения на индустрията за производство на плодове и зеленчуци.

В Международния център на УниКредит Булбанк български фирми имаха възможността да се срещнат с италианските компании от земеделския сектор и да се запознаят с възможностите за техния бизнес като изложител и посетител на изложението. „Mаcfrut 2015 е международен търговски бизнес панаир, който се провежда с помощта на нашия партньор УниКредит. Предлагаме уникалната възможност да срещнем производители от Италия с представители на развиващите се пазари като България. Благодарение на мрежата от международни бизнес центрове на УниКредит, представители от Италия имат възможността да намерят правилната ниша на локалните пазари, както и да използват услуги на високо ниво в лицето на местните представителства на УниКредит“, сподели президентът на Mаcfrut Ренцо Пирачини.

„За нас е чест, че Macfrut избра България и Международния център за начало на европейското си роудшоу. От своето създаване в края на октомври миналата година центърът се превърна в домакин на десетки бизнес срещи, презентации и събития. Така работим целенасочено, за да подпомагаме развитието на бизнеса на клиентите ни и създаването на международни контакти“, каза Микеле Амадеи, директор „Корпоративно, инвестиционно и частно банкиране“ и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк.


 

Facebook comments