НЕКСТ КОНСУЛТ стана златен партньор на Salesforce в Европа

НЕКСТ КОНСУЛТ стана златен партньор на Salesforce в Европа

Консултантската и ИТ компания Некст Консулт е новият златен партньор на Salesforce в Европа. От 2013 г, когато става партньор на платформата, до момента Некст Консулт успешно е изпълнила над петдесет Salesforce проекта в български и чуждестранни компании в  сферите на Финанси, Застраховане, Логистика, Транспорт, Дистрибуция, Търговия на едро и дребно, Производство. Компанията има разработени и множество специфични модели и решения върху Salesforce специално за тези сектори.

Критериите на Salesforce за ниво златен партньор са изключително трудни за постигане. Изискванията включват достигнато ниво на продажби, брой успешно приключени проекти, опит във разработка и внедряване на различни модули на системата, брой служители на партньора, сертифицирани от Salesforce в разработка и внедряване на решенията, както и в консултиране на клиенти.

“За нас е изключителна гордост, че за толкова кратко време успяхме да достигнем до ниво Златен партньор на най-иновативната и четвъртата по големина софтуерна копания в света - Salesforce. Това е признание както за нашите търговци, така и за консултантите ни.“, заяви Орлин Дочев, управляващ партньор на Некст Консулт.

„Благодарим и на десетките компании, които се довериха на експертизата и опита на Некст Консулт и избраха най-доброто решение за маркетинг, продажби и обслужване в света – Salesforce. Виждаме, как тези компании създават своя успех по този начин, и сме горди, че сме техни партньори в него.“ , добави още Дочев“.

„Некст Консулт е един от най-динамично развиващите се партньори на Salesforce  в региона. В основата на техният успех е изключителният им фокус им върху клиента и създаване на цялостна стратегия за дигитална трансформация с продуктите на Salesforce. Поздравяваме ги за достигнатия златен статус и продължаваме да ги подкрепяме и занапред в техните проекти в Европа.“, заяви Станислава Атанасова, Мениджър продажби за Югоизточна Европа, Русия, Украйна в Salesforce.

На 22. Март 2018 г. Некст Консулт организира пета годишна Salesforce конференция на тема „Клиентът в центъра на дигиталния свят“, където представители на Некст Консулт и Salesforce ще представят най-новите тенденции в областта на маркетинга, продажбите и обслужването на клиенти, а мениджъри на български компании – клиенти на платформата, ще презентират реални истории за успешна дигитална трансформация с помощта на CRM номер 1 в света – Salesforce и Некст Консулт. 

Facebook коментари