fbpx eBay и Банка ДСК подкрепят компаниите да търгуват по света | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

eBay и Банка ДСК подкрепят компаниите да търгуват по света

Банка ДСК и най-голямата онлайн международна платформа eBay ще си партнират, за да подкрепят бизнесите, които искат да продават продуктите си до повече хора навсякъде по света.

Двете компании предлагат преференциални условия за ползването на виртуален ПОС за търговците с вече съществуващи онлайн магазини, както и за бизнес пакети ДСК Онлайн инфо – подходящи за нови и вече опериращи компании, които извършват множество онлайн разплащания.

Бизнесите, които се интересуват от нови пазари, могат да се присъединят към Програмата за растеж на eBay, където ще бъдат навигирани не само в първите стъпки от процеса по създаване на акаунт и качването на продукти в eBay, но и в използването на правилните инструменти и стратегии за развитие на съответното бизнес начинание.

Експерт в областта ще подкрепи безплатно всеки в началото на процеса, за да се ориентира и придобие конкретна представа за успешните практики. Също така, клиентът ще има възможност за индивидуални обучения, с които да надгради своите знания в областта.

Програмата на eBay e подходяща за юридически лица с повече от 100 артикула за продажба. При покриването на тези условия се попълва форма с лични данни и информация за продуктите – ценови диапазон, брой, вид. След изпращането на този форма се очаква потвърждение, за да се продължи процесът.

„С помощта на нашите партньори от eBay помагаме на малкия бизнес да намери нови пазари. Обединявайки експертизата си и предлагайки една завършена услуга заедно, даваме възможност на собствениците на малки и средни предприятия да продават лесно и удобно продуктите си онлайн в целия свят. Това е поредна крачка от страна на Банка ДСК в посока развитие на дългосрочно сътрудничество с бизнеса в България.“, коментира Камен Кирилов, директор „Корпоративно банкиране“.

Глобалната платформа има над 135 милиона купувачи по целия свят в 190 пазара. Вече над 12 000 български търговци успешно продават в eBay и на всеки 11 секунди там се продава продукт, намиращ се в България.